Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται συνήθως από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, Speedex και ΕΛΤΑ courier.  Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή  9.00 – 19.00.

Παραγγελίες αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για παραγγελίες (εντός Ελλάδας) άνω των 45€ και μέχρι τα 3 κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) καλύπτουμε εμείς τα έξοδα αποστολής καθώς και το κόστος της αντικαταβολής. Κάθε επιπλέον κιλό(πέρα από τα 5 πρώτα) χρεώνεται με ένα ευρώ. Ο τελικός υπολογισμός του βάρους γίνεται αφού συγκεντρωθεί η παραγγελία.

Το κόστος και τα κιλά που εμφανίζονται στο καλάθι σας είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από τα πραγματικά καθώς είναι αδύνατο το σύστημα να υπολογίσει τον όγκο του δέματος. Σε περίπτωση που το πραγματικό βάρος διαφέρει από ότι γράφει η παραγγελία επικοινωνούμε εμείς τηλεφωνικά μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε και να αποφασίσουμε μαζί πως θα προχωρήσουμε.

Σε περίπτωση που το δέμα είναι πολύ μεγάλο και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κούριερ μπορούμε να παραδώσουμε εμείς δωρεάν το πακέτο σας σε μεταφορική εταιρία της επιλογής σας και να πληρώσετε σε αυτούς την αξία της μεταφοράς. Σε αυτήν την περίπτωση το ποσό πρέπει να προκαταβληθεί. Παραδόσεις σε μεταφορικές εταιρίες κάνουμε μία φορά την εβδομάδα.

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά, ΔΕΝ αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές.

Ειδικά για τα προιόντα που αναφέρουν στην περιγραφή τους την ένδειξη «δεν αποστέλλεται με courier», η αποστολή γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων:

Στις λεπτομέρειες κάθε  προϊόντος πληροφορείσθε για τον συνήθη χρόνο αποστολής κάθε προϊόντος. Σε περίπτωση που ο χρόνος αποστολής υπερβαίνει τον αναγραφόμενο στις λεπτομέρειες ή υπάρχει έλλειψη κάποιου κωδικού, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας μέχρι το απόγευμα της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε διάστημα 1-2 ημερών εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και  εντός 5 ημερών για όσους κωδικούς έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας. Στους παραπάνω χρόνους δεν υπολογίζονται οι χρόνοι μεταφοράς που είναι από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και έως 10 ημέρες για την Κύπρο.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κτλ.

Χρεώσεις Μεταφορικών για Ελλάδα

(Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)

Οι αποστολές των παραγγελιών σας γίνονται με χρέωση 2,5 ευρώ μέχρι τα 3 πρώτα κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1 ευρώ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, η υπηρεσία αυτή παρέχεται με επιβάρυνση 1,2 ευρώ.

Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Αλλά για παραγγελίες κάτω των 10 ευρώ η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση 2,2 ευρώ.

Βάρος (Πραγματικό ή ογκομετρικό) Έξοδα αποστολής
1 – 3 2,5 €
3 – 4 3,5€
4 – 5 4,5€
….. +1€ κάθε επιπλέον κιλό
Υπηρεσία αντικαταβολής +1,2€

Για δυσπρόσιτες περιοχέςόπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά, οι χρεώσεις είναι οι ίδιες όμως ο χρόνος παράδοσης είναι ίσως λίγο μεγαλύτερος.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Χρεώσεις Μεταφορικών για Κύπρο

(Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)

Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας γίνονται με χρέωση 9 ευρώ μέχρι τα 3 πρώτα κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού).

Βάρος (Πραγματικό ή ογκομετρικό) Έξοδα αποστολής
1 – 3 8 €
3 – 5 12 €
5 – 10 19 €
10 – 20 30 €
…….. +2,00 € κάθε επιπλέον κιλό

Οι παραγγελίες θα φτάνουν σε εσάς εντός 10 εργάσιμων ημερών ενώ για τις αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 4 εργάσιμες ημέρες.

Για συμπληρωματικές παραγγελίες:

Εάν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον προϊόντα σε μία παραγγελία, μπορείτε να μας αποστείλετε μία συμπληρωματική εντός μίας ημέρας. Εμείς θα τις συγκεντρώσουμε σε μία και θα τις στείλουμε μαζί ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα μεταφοράς.

Φυσικά η συμπληρωματική παραγγελία μπορεί να υποβληθεί και τηλεφωνικά. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας και για την αποφυγή λάθους, παρακαλούμε αναφέρετε τον κωδικό της πρώτης σας παραγγελίας στα σχόλια της συμπληρωματικής.

Αν και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων ενημερώνονται καθημερινά, το xeiropoiein-deco.gr δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές της δεν έχουν ενημερώσει έγκαιρα για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας μέχρι το απόγευμα της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail που σας ενημερώνει για την επιτυχή καταχώρησή της και για το σύνολο των προϊόντων που παραγγείλατε.

Εάν δεν σας έρθει και είστε σίγουροι ότι κάνατε σωστά τα βήματα και έχετε δώσει έγκυρο e-mail, κοιτάξτε και στα ανεπιθύμητα (junk).

Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών θα λάβετε ένα ακόμη ενημερωτικό e-mail.