Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

χειροποιείν_deco

Το κατάστημα – εργαστήριο Χειρο_ποείν HobbyLand είναι ένας φρέσκος, δημιουργικός χώρος!

Η διαδρομή μας ξεκίνησε 6 χρόνια πριν στη Λευκάδα, όπου δημιουργήσαμε το πρώτο μας εργαστήρι.. Συνεχίζουμε την πορεία μας με ένα επιπλέον κατάστημα στο κέντρο του Πειραιά!

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υλικών χειροτεχνίας. Ο κατάλογός μας δεν περιορίζεται σε όλα όσα χρειάζεται κάποιος για την τεχνική Decoupage, αλλά εμπλουτίζεται καθημερινά και με άλλα εργαλεία για όλους εσάς που σας αρέσει να δημιουργείτε! Μεγάλη ποικιλία από σκληρυντικά υφάσματος, υγρό γυαλί, πινέλα και χρώματα είναι μόνο λίγα από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε εμάς!

Διοργανώνουμε σεμινάρια όπου με μεγάλο χαμόγελο, ευχάριστη διάθεση και απλά βήματα, ο καθένας έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τις τεχνικές μας και να δημιουργήσει! Στις τρίωρες, τετράωρες δημιουργικές μας συναντήσεις, άνθρωποι κάθε ηλικίας, βρίσκουν μία αφορμή να ξεφύγουν από το άγχος της δύσκολης καθημερινότητας, να επικοινωνήσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, με άξονα την προσωπική δημιουργία. Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη δεξιότητα, παρά μόνο διάθεση και φαντασία…!

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και τις τιμές των υπηρεσιών μας. Σε κάθε συνάντηση παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες φεύγουν με τη δική τους δημιουργία. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια προσπαθούμε να έχουμε πολύ προσιτές τιμές.

Επίσης, κατά καιρούς πραγματοποιούνται και δωρεάν παρουσιάσεις υλικών νέων και παλιών, τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας και να πάρει μια μικρή ιδέα για το πώς μπορεί με απλά υλικά να δημιουργήσει τα δικά του έργα τέχνης!

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμιναρια μας θα βρείτε εδώ.

Κεντρικό κατάστημα: Εθν. Αντιστάσεως 28, Πειραιάς

Υποκατάστημα: Ιωάννου Μελά 25, Λευκάδα

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2130404869 για τον Πειραιά και 2104126244 για τον Πειραιά 2645300951 για τη Λευκάδα

Email επικοινωνίας: info@xeiropoiein-deco.gr

Facebook: xeiropoieindeco

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος Πειραιά :

Δευτέρα:  10:00-18:00

Τρίτη: 10:00-20:00

Τετάρτη:  10:00-18:00

Πέμπτη: 10:00-20:00

Παρασκευή: 10:00-20:00

Σάββατο: 10:00-16:00

TOP

Είσοδος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΚΟΥ

Χάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το username σας ή το email σας και θα λάβετε ένα link για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (0)
υλικα χειροτεχνιας decoupage, παλαιωση